Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Bunoro - Bio, Raw, Vegan (bunoro.ro).

Site-ul Bunoro - Bio, Raw, Vegan (bunoro.ro) este operat de societatea LC UNIVERSAL SRL, cu sediul in Str. Drumul Gura Calitei nr. 4-32, bl. 2, sc. B, et. 2, ap. 35, sct. 3, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J/40/7802/2020. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Bunoro - Bio, Raw, Vegan (bunoro.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Bunoro - Bio, Raw, Vegan (bunoro.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Bunoro - Bio, Raw, Vegan (bunoro.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Bunoro - Bio, Raw, Vegan (bunoro.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Bunoro - Bio, Raw, Vegan (bunoro.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Bunoro - Bio, Raw, Vegan (bunoro.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Bunoro - Bio, Raw, Vegan (bunoro.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Bunoro - Bio, Raw, Vegan (bunoro.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Informațiile prezentate pe acest site au scop educativ și nu trebuie folosite pentru a diagnostica sau trata vreo boală. Sunt oferite doar pentru a îndruma consumatorul și nu înlocuiesc sfatul medicului sau al altui specialist. Informațiile și sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boală. Produsele sunt avizate pentru punerea lor pe piață în conformitate cu legislația în vigoare.

Nu toate produsele expuse pe acest site sunt ecologice. Produsele ecologice pot fi identificate prin termenul "ECO", "BIO", "Ecologic" sau "Organic" în titlu, descrierea sau imaginea produselor.

Produs ECO (Organic sau BIO) - în solul respectiv nu s-au folosit substanțe de sinteză sub formă de pesticide sau îngrășământ chimic cu cel puțin 5 ani înainte. Atât semințele cât și plantele nu au fost tratate sau stropite cu substanțe nocive. Produsele ecologice sunt crescute în medii curate și nepoluate. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com