Taxa Transport: Pachetomat - Posta Panduri = 13 Ron. Livrari Online = 18 Ron - Ramburs +3 Ron. Livrarea se va face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

* Livrare gratuita de la 149 Ron cu ridicare personala din Pachetomat - Posta Panduri.

* Livrare gratuita de la 299 Ron cu livrare la adresa prin Livrari Online.

Preturile prezentate sunt finale, insă nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului în care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de operatorul de vanzari in momentul confirmarii comenzii.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Timpul de livrare estimat de catre furnizorul de servicii de curierat este de 3-5 zile lucratoare din momentul preluarii coletului.

Retur: Conform legislatiei romane in vigoare orice client are dreptul de a notifica in scris ca renunta la cumparare si poate returna produsele achizitionate, prin apelare la denuntarea unilaterala a contractului de vanzare-cumparare incheiat la distanta, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Toate produsele cumparate de pe site-ul bunoro.ro pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice din momentul receptionarii lor. Conditia minima pentru returnare este ca produsele sa fie nedesfacute, in ambalajul original intact. Costul returnarii este suportat de client.

LC Universal SRL isi rezerva dreptul de a amana restituirea sumelor pana la data receptionarii produselor retur, pentru a se stabili daca manipularea de catre client nu a dus la deteriorarea si respectiv diminuarea valorii acestora.

Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.

LC Universal SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate in conditiile urmatoare:

- Pentru comenzile platite in sistem ramburs, suma va fi returnata intr-un cont bancar pus la dispozitie de client, in termen de 14 zile de la acceptarea returului.

- Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in 3-30 de zile de la acceptarea returului.

- Pentru comenzile efectuate prin transfer bancar, suma va fi returnata in acelasi cont din care s-a efectuat plata, in termen de 14 zile de la acceptarea returului.

LC Universal SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de LC Universal SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, pandemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, tulburari civile sau alte impedimente de fortă majora, conform uzantelor legii romanesti.

Pentru initierea unui retur sau anularea unei comenzi puteti folosi formularul de contact, E-mail: contact@bunoro.ro, Tel. 0799286676