Această politică reglementează în mod special partea de promoții și reduceri de preț care se regăsesc în mod constant pe www.bunoro.ro . Aceste dispoziții vor fi completate cu alte descrieri și specificații existente la momentul promoțiilor respective, dacă va fi cazul, precum și cu alte informații și modificări legislative.


Reguli generale:

1.     Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica termenii promoției și conținutul acestor regulamente în timpul promoției, care, totuși, nu vor afecta comenzile plasate și plătite de clienți.

2.     Clientul, pentru a beneficia de regulile promoției, declară că a citit, a înțeles și este de acord cu regulile menționate aici.

3.     Promoțiile existente pe site-ul www.bunoro.ro au loc doar la această adresă și nu au legătură cu alte locații.

4.     Promoțiile nu se aplică produselor deja reduse, cărora li se aplică alte coduri de reducere, fac parte în cadrul altor promoții, cu excepția cazurilor în care se prevede în mod expres acest lucru.


Vânzătorul are, în general, în desfășurare, următoarele tipuri de promoții:

1. PROMOTII ZILNICE SAU OCAZIONALE CU DISCOUNT

Aceste reduceri pot fi fixe ca valoare sau procentuale. Reducerile sunt valabile doar pentru produsele / categoriile menționate și nu se cumulează cu alte promoții sau reduceri.

2. 3 PRODUSE ➜ 3% DISCOUNT

Se aplică în cazul achiziționării oricăror 3 produse comercializate din categoria indicată în promoția respectivă. Doar anumite produse din categorie vor intra și vor fi semnalate ca atare.

3. PLATĂ ONLINE ➜ 5% REDUCERE

Se aplică pentru toate categoriile de produse în cazul achitării integrale a coșului de cumpărături online cu card bancar prin procesatorul de plăți integrat.

4. PRODUS BONUS LA 100 LEI

Se aplică la achizițiile cu pragul minim de 100 LEI. În această promoție produsul se adaugă automat in coșul de cumpărături și va avea un discount total.


Promoțiile menționate mai sus pot fi efectuate, de exemplu, pentru o perioadă de timp specificată, până la epuizarea stocului de produse promoționale sau până la o notificare ulterioară. Vânzătorul anunță tipul promoției și durata acesteia pe site-ul magazinului online. Cu excepția cazului în care se prevede altfel în mod expres în termenii Promoției, Promoția este valabilă până la anulare sau până la epuizarea stocului de produse.