Descriere

Tabletele sunt realizate prin presarea puternică a spirulinei pudra. Spirulina sub forma de tablete (300 x 500 mg) se poate administra mai ușor în cazul persoanelor care nu o pot consuma sub forma de pudra sau pulbere.

Sugestie de folosire Spirulina tablete: câte 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi înainte de mesele principale, cu apă plată sau sucuri naturale.

Spirulina tablete BIO, aste o micro-algă bogată în aminoacizi, zinc, fier, cupru, beta-caroten, vitaminele E, B1, B2, B3, B6, B12, fitonutrienți, fiind o sursă de proteină vegetală ușor absorbibilă și digerabilă.

Spirulina tablete are efect antianemic, stimulează digestia prin aportul de fibre vegetale, reduce pofta de mâncare contribuind la scăderea în greutate, participă la menținerea glicemiei în limite normale, are efect bactericid încetinind creșterea și înmulțirea bacteriilor patogene, scade nivelul colesterolului.

Spirulina tablete oferă protecție împotriva acțiunii nocive a radiațiilor solare, combate îmbătrânirea precoce, reduce riscul de apariție a infarctelor miocardice și a accidentelor vasculare cerebrale.

Ingrediente: spirulina sub forma de tablete bio, din agricultură ecologică 150 g.

Detalii

EAN
6426282671549
Greutate
0.21 kg
Brand
Certificare
RO-ECO-008 Produs Ecologic (Organic, Eco, Bio)
Cantitate
150 gr
Origine
China

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review