Descriere

Cedrul este un conifer originar din Munții Atlas din Algeria, răspândit și în Munții Libanului. Semințele de cedru conțin multe minerale și vitamine prețioase și sunt bogate în acizi grași nesaturați.

Aport micronutrițional seminte de cedru: Calciu 31 mg, Fier 2,8 mg, Magneziu 270 mg, Fosfați 370 mg, Potasiu 552 mg, Zinc 2,1 mg, Cupru 3,7 mg, Mangan 0,84 mg, Seleniu 0,002 mg.

Au un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular, îmbunătățesc compoziția sângelui, contribuie la scăderea nivelului de colesterol. Semințele de cedru au un efect benefic asupra sistemului digestiv și îmbunătățesc metabolismul. La apariția calculilor biliari și a bolilor de ulcer medicina populară recomandă consumul nucilor de cedru cu miere.

Consumul de seminte de cedru prezintă o metodă profilactică împotriva bolilor oncologice. Sâmburii de cedru bio au aceeași întrebuințare în bucătărie ca și sâmburii de pin. Aroma lor sălbatică și fină se potrivește atât în mâncărurile gătite, cât și în salate, dar și în multe alte preparate.

Semintele de cedru se consumă ca atare, în salate, iaurturi preferabil dimineața pe stomacul gol, pentru un plus de efect.

Ingrediente: seminṭe de cedru bio din agricultură ecologică.

Detalii

EAN
6423850001654
Greutate
0.08 kg
Brand
Certificare
RO-ECO-008 Produs Ecologic (Organic, Eco, Bio)
Cantitate
75 gr
Origine
Rusia

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review