Descriere

Este o plantă ierboasă, cu mirosul particular de cumarină, iar gustul este aromatic- amărui.

Semintele de schinduf se folosesc în bucătăria Asiatică, nord-africană și mediteraneană fiind adăugate în supe, preparate din legume, pește, carne dar și în băuturi.

În medicina tradițională din India și Africa de Nord, schinduf seminte bio, sunt utilizate de mult timp, spectrul acestora întinzându-se de la sarcină, naștere și alăptare până la tratarea unor afecțiuni dermice, gastrointestinale, în edemul picioarelor, ca tonic general, afrodisiac și remediu contra căderii părului.

Semintele de schinduf conțin mucilagii, nucleo protide, albumine, ulei fix, trigonelină, colină, ulei volatil, fitosterină, tanin, saponine, hidrați de carbon, săruri de fier, magneziu, fosfați.

Bogăția în compuși chimici ai plantei explică acțiunea sa tonică, ea având un efect regenerator asupra țesutului seminal și ovarian și de asemenea un efect nutritiv asupra celulelor. Semintele de schinduf sunt și un puternic afrodisiac.

În Franța, Polonia și Spania există numeroase medicamente pe bază de schinduf seminte, în Belgia și Italia fiind răspândite suplimente alimentare.

Se poate administra intern in diverse cure sau extern în tratamentul dermatitelor inflamatorii.

Ingrediente: seminte de schinduf pudra bio din agricultură ecologică.

Detalii

EAN
6426282670252
Categorii
Greutate
0.11 kg
Brand
Certificare
RO-ECO-008 Produs Ecologic (Organic, Eco, Bio)
Cantitate
100 gr
Origine
Franta

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review