Descriere

MSM-ul pudra, este o formă organică de sulf ce se regăsește atât în toate organismele vii cât și în fructe, legume, lapte, carne și pește. Scoarța de pin, semințele de pin, noni, ierburile sălbatice, aloe vera, sunt unele din cele mai bogate surse de MSM din natură.

MSM-ul ajută în artrită, are un efect benefic pentru elasticitatea încheieturilor și are efect antiinflamator. Loțiunea cu MSM aplicată în exterior, poate trata dermatitele, psoriazisul, cicatricile și eczemele. Datorită abilității sale extraordinare de a anihila proteinele străine, vindecă aproape instantaneu mușcăturile de insect și țânțari.

Consumul de MSM pudra conferă nenumărate beneficii organismului. Este un produs 100% natural, fără gust sau miros și are o culoare albă-cristalină. Sulful oferă elasticitate, vindecarea și repararea țesuturilor. El reduce creșterea de acid lactic și are posibilitatea de a reduce și elimina crampele musculare, spate și picioare. O cantitate adecvată de sulf în dietă poate ajuta la recuperarea cu 75% mai rapidă a atleților.

Lucrează foarte bine în colaborare cu vitamina C pentru a crea țesuturi noi.

Sugestie de folosire pentru MSM pudra: se poate amesteca câte o jumătate de linguriță, de două ori pe zi în apă plată cu lămâie, sucuri naturale de fructe sau legume bogate în vitamina C.

Ingrediente: MSM, metilsulfonilmetan pudra raw, 100% naturală

Detalii

EAN
6423850001128
Categorii
Greutate
0.3 kg
Brand
Certificare
CONVENTIONAL
Cantitate
250 gr
Origine
China

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review