CALITATE LA PREȚ MIC. CUMPĂRĂ ACUM!

Iarba de grau pulbere BIO, Germania, 125g

Deco Italia
14,95 RON
TRANSPORT SI PLATI:
🔴Pachetomat Posta Panduri 13 Lei pana in 149 Lei.
🔴Livrari Online 18 Lei pana in 299 Lei. Ramburs +3 Lei.
🔴Plati online securizate | 5% REDUCERE prin PlatiOnline.ro
Deco Italia
EAN 6423850001371
Produsul nu este disponibil.

Descriere

Iarba de grau pulbere BIO are efecte terapeutice remarcabile în procesul de detoxifiere, regenerare și în lupta contra cancerului.

Iarba de grau pulbere ajută la creșterea nivelului de energie și este un produs potrivit pentru curățarea organismului, conține clorofilă, aminoacizi, vitamine și enzime care aduc multe beneficii organismului.

Datorită conținutului ridicat de clorofilă, iarba de grau pulbere are un efect puternic alcalin asupra organismului și ajută la detoxifierea acestuia. Iarba de grau pulbere este sursă de clorofilă, vitamine (A, B, C, E, K) enzime, minerale și aminoacizi, având proprietăți antioxidante.

Sucul din iarba de grau este supranumit și lichidul de aur, doar că e verde. O porție de suc din iarba de grau bio conține: proteine, beta-caroten, multe minerale și este recunoscută pentru ușurarea digestiei și nu conține gluten.

Vă recomandăm o linguriță de iarbă de grau pulbere BIO, de 3 ori pe zi cu băutura preferată: suc, shake, ceai, apă plată. Nu amestecați cu băuturi calde (peste 40 de grade).

Ingrediente: iarba de grau BIO, pulbere din agriculturӑ ecologicӑ, Germania.

Detalii

EAN
6423850001371
Greutate
0.17 kg
Brand
Certificare
RO-ECO-008 Produs Ecologic (Organic, Eco, Bio)
Cantitate
125 gr
Origine
Germania

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review