10%

Iarba de grau pulbere BIO, Germania, 125g

16,20 RON 18,00 RON valabil pana la 22 dec.

EAN 6423850001371
Produsul nu este disponibil.

Descriere

Iarba de grau pulbere BIO are efecte terapeutice remarcabile în procesul de detoxifiere, regenerare și în lupta contra cancerului.

Iarba de grau pulbere ajută la creșterea nivelului de energie și este un produs potrivit pentru curățarea organismului, conține clorofilă, aminoacizi, vitamine și enzime care aduc multe beneficii organismului.

Datorită conținutului ridicat de clorofilă, iarba de grau pulbere are un efect puternic alcalin asupra organismului și ajută la detoxifierea acestuia. Iarba de grau pulbere este sursă de clorofilă, vitamine (A, B, C, E, K) enzime, minerale și aminoacizi, având proprietăți antioxidante.

Sucul din iarba de grau este supranumit și lichidul de aur, doar că e verde. O porție de suc din iarba de grau bio conține: proteine, beta-caroten, multe minerale și este recunoscută pentru ușurarea digestiei și nu conține gluten.

Vă recomandăm o linguriță de iarbă de grau pulbere BIO, de 3 ori pe zi cu băutura preferată: suc, shake, ceai, apă plată. Nu amestecați cu băuturi calde (peste 40 de grade).

Ingrediente: iarba de grau BIO, pulbere din agriculturӑ ecologicӑ, Germania.

Detalii

EAN
6423850001371
Greutate
0.17 kg
Brand
Certificare
RO-ECO-008 Produs Ecologic (Organic, Eco, Bio)
Cantitate
125 gr
Origine
Germania

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate