CALITATE LA PREȚ MIC. CUMPĂRĂ ACUM!

Ginkgo Biloba pulbere, BIO 200 gr.

Deco Italia
48,45 RON
TRANSPORT SI PLATI:
🔴Pachetomat Posta Panduri 13 Lei pana in 149 Lei.
🔴Livrari Online 18 Lei pana in 299 Lei. Ramburs +3 Lei.
🔴Plati online securizate | 5% REDUCERE prin PlatiOnline.ro
Deco Italia
EAN 6426282670658
Produsul nu este disponibil.

Descriere

Ginkgo Biloba pulbere, BIO 200 gr.

Ginkgo Biloba BIO pulbere poate să fie folosita și pentru tratarea afecțiunilor hepatice și renale, în diferite inflamații, în impotență, în diminuarea acuității auditive, vizuale, în amețeli și hemoroizi.

Arborele de Ginkgo biloba, este un supraviețuitor al unei lumi dispărute de acum 250 milioane de ani, fiind una dintre cele mai longevive specii. Acest arbore miracol salvează anual zeci de milioane de vieți prin extraordinarele sale calități terapeutice, mai ales în afecțiunile cardio-vasculare, afecțiuni care sunt principala cauză de mortalitate la nivel mondial. Ginkgo biloba pulbere BIO, acționează asupra vaselor de sânge la nivel cerebral și cardiac, ajutând la păstrarea tonusului psihic, practic ne face mai atenți, mai înteligenți, ne ține memoria trează și ne ajută să depășim depresiile, să ținem la distanță stresul, diabetul, cancerul și multe alte afecțiuni grave.

Ginkgo biloba BIO pudra poate să fie folosita și pentru tratarea afecțiunilor hepatice și renale, în diferite inflamații, în impotență, în diminuarea acuității auditive, vizuale, în amețeli și hemoroizi. Ajută la utilizarea glucozei din sânge, deci este benefic și în diabet. Deoarece îmbunătățește circulația sangvină Ginkgo biloba, poate reduce simptomele neplăcute ce acompaniază procesul de îmbătrânire, sporește puterea de muncă, accelerează cicatrizarea rănilor și este util în tratarea tromboflebitelor.
Ginkgo biloba pudra bio, se poate folosi și pentru îmbunătățirea memoriei și a abilității de concentrare.

Medicina modernă a recunoscut de mult numeroasele beneficii și efecte curative ale acestei plante, Ginkgo biloba fiind în prezent unul dintre cele mai folosite remedii naturale din lume.

Ginko biloba pulbere bio, ecologica, se poate consuma de 3 ori pe zi câte o linguriță în fresh-uri, apă sau ceaiuri.

Ingrediente: Ginkgo biloba pulbere BIO din agriculturӑ ecologică.

Detalii

EAN
6426282670658
Greutate
0.25 kg
Brand
Certificare
RO-ECO-008 Produs Ecologic (Organic, Eco, Bio)
Cantitate
200 gr
Origine
China

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review