Descriere

Planta ghimbir a fost cultivată mai bine de patru mii de ani în China și India și a ajuns în Occident cam acum două mii de ani. Ghimbirul este aproape întotdeauna cultivat din bucăți de radacină vie, la fel ca și cartofii.

Ghimbirul pulbere bio a fost utilizat ca remediu naturist în toate zonele. Toți cei care nu sunt captivi într-o cultură tehnologică apelează la funcția sa sinergică pentru vindecarea răcelilor și a gripelor, a stării de greață și a circulației proaste.

Proprietăți ghimbir ECO pudra la borcan: analgezic, antiartritic, antibacterian, antidiareic, antiemetic, antifungic, antihelmintic, antiinflamator, antispastic, antitusiv, antiviral, carminativ, diaforetic, hipotensiv, imunostimulator, inhibitor al elastazei, sinergic, stimulant al circulației.

Ghimbirul pudra sau pulbere BIO, se utilizează cel mai frecvent drept condiment, în multe ceaiuri sau fresh-uri. Se mai poate folosi la prepararea vânatului, a unor sosuri și pateuri, dar intră și în formula de preparare a unui sortiment de bere.

Ingrediente: ghimbir bio pudra, pulbere (macinat) din agricultură ecologica.

Detalii

EAN
6426282670863
Categorii
Greutate
0.16 kg
Brand
Certificare
RO-ECO-008 Produs Ecologic (Organic, Eco, Bio)
Cantitate
130 gr
Origine
India

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review