Descriere

Catuaba este un nutrient puternic ce a fost folosit de secole pentru spectaculoasele sale calități fiziologice și psihologice. Pentru prima dată a fost descoperită de indienii Tupi din Brazilia, scoarța provine de la arborele Catuaba, un arbore ce nu este înalt, care crește repede și are flori portocalii sau galbene și un fruct ce nu este comestibil.

Pudra de catuaba este benefică asupra sănătății, crește natural energia concomitent cu întărirea sistemului imunitar al organismului.

Catuaba pudra asigură o stare mentală sănătoasă și o stare de spirit deosebită, calmând nervii, combate insomnia, mărește capacitatea de concentrare și memoria.

Pudra din arborele Catuaba a devenit recunoscută pentru proprietățile sale de a crește libidoul și dorința sexuală, asigură o funcție genitală sănătoasă la bărbați,poate normaliza funcționarea prostatei și să îmbunătățească sistemul reproductiv masculin.

Beneficiile pudrei de Cutuaba sunt: stimularea imunității, combaterea insomniei, îmbunătățirea memoriei și capacității de concentrare, reducerea anxietății, creșterea libidoului, proprietățile afrodisiace, îmbunătățirea energiei și rezistenței.

Se poate consuma aproximativ 3-5 g pe zi în fresh-uri, apă sau ceaiuri.

Ingrediente: catuaba pulbere, pulbere.

Detalii

EAN
6426282670634
Categorii
Greutate
0.2 kg
Brand
Certificare
CONVENTIONAL
Cantitate
200 gr
Origine
Brazilia

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review