Descriere

Astragalus pudra, BIO 200g

Produs certificat ecologic.

De secole pulberea din radacina de astragalus este folosita ca si tonic in medicina traditionala chineza. Aceasta planta este consacrata pentru calitatile sale deosebite in sustinerea si intarirea sistemului imunitar.

Astragalusul are proprietatea de a ajuta organismul sa lupte cu diferite tipuri de stres, incluzand stresul fizic, mental sau emotional. Este recunoscut si pentru proprietatile antivirale si antibacteriene, principala sa utilizare fiind cea destinată cresterii imunitatii sistemice a organismului.

Este una din laudatele plante tonice, are un efect de tonifiere puternic a Qi-ului vital al organismului. Astragalusul avand efect de tonifiere asupra Qi-ului sprijină direct plamanii si splina - ceea ce inseamna ca sporeste energia preluata de organism din alimentele pe care le mancam si din aerul pe care îl respiram.

Pudra de astragalus eco fiind bogata în fitonutrienți se poate adauga in mancaruri, are un gust placut si in sucul proaspat de fructe sau legume, in smoothies, retete raw, etc.

Puteti sa folositi zilnic aproximativ 3-5 g.

Ingrediente: astragalus pulbere (pudra) bio eco din agriculturӑ ecologica.

Cantitate: 200g

Tara de origine: China

Detalii

EAN
6426282670603
Greutate
0.25 kg
Brand
Certificare
RO-ECO-008 Produs Ecologic (Organic, Eco, Bio)
Cantitate
200 gr
Origine
China

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review