Descriere

Supranumita si Ginseng Indian, Ashwagandha bio eco pudra / pulbere, contine substante utile din punct de vedere medicinal precum lactone, alcaloizi, colia, acizi grași, aminoacizi.

Pudra din radacina de Ashwagandha (ashwaganda) este cunoscuta ca un remediu extraordinar pentru regenerarea sistemului nervos si un remediu ayurvedic impotriva stresului. Este si un puternic tonic cerebral. Pudra de Ashwagandha bio diminueaza mult efectele stresante ale vietii cotidiene cat si de altă natura.

Pudra de Ashwagandha bio se mai foloseste si pentru cresterea potentei la barbati, prin marirea performantelor sexuale. Ashwagandha eco (organica) pudra prezinta totodata si capacitti de crestere a masei musculare, sporind performantele atletilor.

A se consuma intre 3 si 6 grame pe zi, se incepe cu 1/8 dintr-o lingurita si se creste doza incet la 1/2 de lingurita sau mai mult in cazul in care folositi pudra ca baza zilnica in alimentatia dumneavoastra. Pentru cei care consuma ocazional se recomanda intre 5 pana la 10 grame.

Ingrediente: Ashwagandha (ashwaganda) pudra, pulbere eco bio din agricultura ecologica.

Detalii

EAN
6423850002101
Greutate
0.26 kg
Brand
Certificare
RO-ECO-008 Produs Ecologic (Organic, Eco, Bio)
Cantitate
200 gr
Origine
India

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review