Apa tonica bio 2 trandafiri Naturaequa 250 ml

41,00 RON

EAN 8030870000017

Descriere

Apa tonica bio 2 trandafiri 250 ml

Unește la un loc parfumul a două tipuri de trandafiri, care își au originea în secolul al XVII-lea și sunt pe cale de dispariție, rugosa și muscosa, aroma unică a busuiocului D.O.P. din Geneva Prá, puterea hidratantă și calmantă a aloe arborescente din riviera ligurică și energia drenantă a zahărului de trestie din comerț echitabil din Paraguay. Ajunge să încercați tonicul nostru echilibrant și normalizator pentru a înțelege ce au de a face aceste ingrediente cu frumusețea ta.

Mod de utilizare: pulverizează direct pe față, gât și decolteu, în fiecare zi, dimineața și/sau seara. Mult mai practic cu sprayul! Gramaj: 250 ml.

Ambalaj in bioplastic, plastic vegetal obtinut din deseurile de trestie de zahar, pentru a fi reciclat in colectarea separata a plasticului.

Produs bio certificat Aiab

Produs certificat Vegan OK

Produs certificat fabricat in Italia

Produs testat cu nichel

Ingrediente: apă, apă din flori de Rosa Muscosa (trandafiri Muscosa)*, apă din flori de Rosa Rugosa (trandafiri Rugosa)*, parfum, extract din frunze de aloe arborescens*, extract din flori/frunze de busuioc (Ocimum Basilicum)*, extract din Saccharum Officinarum (zahăr din trestie) (BIO)*, sodium PCA, alantoină, glicerină, alcool benzilic, acid citric, benzoat de sodiu, dehidroacetat de sodiu, sorbat de potasiu. *KmVero "KmVero" inseamna ingrediente locale (km zero) / din comert echitabil / bio / cu trasabilitatea lantului de aprovizionare.

Detalii

EAN
8030870000017
Brand
Certificare
RO-ECO-008 Produs Ecologic (Organic, Eco, Bio)
Cantitate
250 ml
Origine
Italia

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review