Descriere

Agrișele uscate natural au în compoziția lor acizii citric, malic, ideal în acidificarea urinei și tartric, celuloza, recunoscută pentru reglarea tractului întestinal, calciu, fier, fosfor, pectine, potasiu, sodiu, substanțe grase, zaharuri și vitaminele A, B1, B2, C, P. Conțin multe săruri minerale și iod.

Vitamina A din agrișe contribuie și la sănătatea inimii, ajută la reglarea genelor și stimulează producția de globule roșii. O alimentație bogată în vitamina A poate scădea riscul infecțiilor și a afecțiunilor de ochi datorate înaintării în vârstă, precum degenerarea maculară.

Agrisele îmbunătățesc rezistența organismului, astfel că organismul va deveni mai puternic în lupta cu gripa, tusea și ar putea fi mai rezistent împotriva multor altor infecții. Datorită proprietăților puternice de laxativ, agrișele sunt utile ca remediu împotriva diareii și dizenteriei agrișele uscate sunt astringente și utile în cazurile menționate anterior, dar fiind și un remediu natural împotriva constipației - toate acestea fac ca agrișele să fie eficiente și în prevenția cancerului de colon.

Agrisele sunt utile pentru tratarea problemelor de piele, au rol anti-aging. Ajută ca tratament pentru creșterea părului și pigmentarea părului, întăresc rădăcinile părului și îi mențin culoarea - în principal datorită carotenului, fierului și a antioxidanților din agrișe care nu permit radicalilor liberi să mai afecteze foliculii de păr sau hormonii care ar putea conduce la căderea de păr premature.

Se consumă ca atare, în salate de fructe, iaurt, smoothie-uri sau în prajituri.

Ingrediente: agrise naturale uscate fără aditivi, fara adaos de zahar.

Detalii

EAN
6423850001647
Categorii
Greutate
0.11 kg
Brand
Certificare
CONVENTIONAL
Cantitate
100 gr
Origine
Iran

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review